Flott ørret på 2018 nyhet!

Tok meg en impuls tur i elva her om kvelden. Kom meg litt seint iveien, så valget falt på å prøve lenger ned i elva enn jeg har vært på en stund. Elva var forholdsvis stor etter en del nedbør, så da valgte jeg å gå for litt større wobblere. 

Jeg valgte å starte med en nyhet for 2018 sesongen, Rapala Shadow Rap Shad i fargen RTL. Jeg hadde ikke fisket mer enn ca ett kvarters tid, før det hugger til, å raser iveien nedover den strie elva. Følger fisken ca 20-30 meter, før jeg kommer til en hindring, som gjør det håpløst å fortsette. Jeg strammer bremsen det jeg tørr, å får fisken til å snu. Om litt kommer fisken sakte oppover igjenn, før den er såpass nært at jeg kan håve den. Den solide kraftpluggen, måles og veies til 60 cm og 2.5 kg 😀


Etter dette fortsetter jeg videre oppover elva. Etter en times fiske går det på nok en fisk. Merker at denne er av litt mindre kaliber, men den gir fortsatt god motstand og en fin kamp. Denne sitter også på helt inn, å kan sikres i håva! Med sine 49 cm veier denne 1.3 kg.

Da begynner mørket å konme sigende, å det er på tide å vende nesen hjem, etter nok en vellykket fisketur.

Rapala Shadow Rap Shad har levert mange fine fisker for meg i år, den er å få i mange spennende farger. Og kan kjøpes hos din lokale sports forretning.

Skitt fiske folkens 😀

Kommentar