Rapala Shadow Rap Shad Deep , en god allround wobbler i sjøen.

Ble ei langøkt fra kveld til morgen etter havabbor i Oslofjorden forrige dagen . Med vind på opptil 6-7ms fra sør var det i overkant værhardt. Vi bet tenna i sammen og fisket på allikevel. Etter en snau times fiske ble det en fin sjøørrret på spinnfisket Shadow Rap Shad Deep i fargekode BGH. Da det etterhvert begynte å mørkne ble det noen runder med dorging med 2 stenger. Noen makrell og lyr senere på samme Shadow Rap tok vi og ankret opp i le og tok en god time på øyet i båten..

Rapala Shadow Rap Shad Deep 9cm

I 3-tida var det på’n igjen , kaste kaste kaste i samme fæle vinden. At el-motoren i hele tatt holdt oss ankret var meg en gåte da den var like mye over vannet som under vannet og vi slet med å stå i båten..  Noen timer, sjøørret,makrell og lyr senere … smalt det til i stanga mi tett på land. Kjente med en gang at dette var target arten, og etter kort men hektisk fight lå det en nydelig havabbor i håven. Den tok en Shadow Rap Shad Deep i fargekode MBS i enden på Sufix Gore 832 0,15mm , stang og snelle var Shimano Technium Spinning 7’10 MH og Shimano Stradic Ci4 2500 FB. Ett oppsett som fungerer like utmerket til lettere sjøfiske med wobblere og sluk , som til spinnfiske etter ørret og abbor i ferskvann!

Turen’s Wobblere , Rapala Shadow Rap Shad Deep 9cm

Rundet av med en horngjel på samme Shadow Rap , og endte da på 5 arter i alt på den i løpet av turen.  Så jeg kan virkelig bekrefte at Rapala Shadow Rap Shad Deep er ett meget giftig og allsidig kunstagn for lettere sjøfiske!

Tight Lines!

Kommentar