Copyright © Tommy Egra

Årets siste steinbittur.

For noen helger siden var jeg på helgetur med Øyvind, Tommy Egra og Thomas Rødskjær. Selv om fisket var under pari kom det opp noen skikkelige fine fisker.

Denne på 8 kg ble dagens største.

Jeg og Øyvind var invitert av Tommy for å bli med å teste en ny båt fra et utenlandsk selskap. Vi takket selvfølgelig ja og fredag 16. juni satt vi kursen ut mot Tennskjær der båten lå. Vi hadde tidlig bestemt oss for å gjøre et siste forsøk etter gråsteinbit. Da gråsteinbitfiske kan være på topp i midten av juni hadde vi stortrua på dette.

Øyvind fikk også steinbit.

Vi kom oss utpå havet på ettermiddagen og la kursen rett mot steinbitplassen. Forholdene var bra med lite vind, passe drift og steikende stol. Det var endel fisk å se på undervannsvideoen, men det var overhodet ikke bett. De få vi fikk var relativt store derimot. Min gråsteinbit på 8 kg var dagens største fisk. Mye av dagen ble brukt til filming av den nye båten med drone.

Copyright © Tommy Egra

Det er sjeldent vi gir båten full «kamfer» og kjører tett innpå land i full fart.

Copyright © Tommy Egra

Alt i alt en meget hyggelig helg med nytt bekjentskap.  Håper på bedre fiske neste gang!

Her ser vi Thomas største steinbit for dagen. STORM leverer.

Med vennlig fiskehilsen, Kim Eirik Johansen

Rapala Pro Guide.

Kommentar