Rapala Urban VisionGear®

Som alltid er funksjonen først når Rapala designer nye produkter!

Med innspill fra profesjonelle sportsfiskere og optiske designere, er Rapala VisionGear designet for å levere ekte optisk ytelse uten forvrengning på kanter.

Polariserte linser, 100% UV-beskyttelse som gir opptil 99% polarisasjon, med den perfekte mengden lysoverføring for å gi deg et syn på hva som skjer under overflaten vanlige solbriller ikke kan gi. Antiskli innsatser i  buen på stengene forhindrer brillene fra å gli av under håving  eller uttsetting av fisk.

Brillene har vært gjennom snart et år sammen med meg på fiske. Jeg er ikke kjent for å være forsiktig med alt jeg eier, brillene er utrolig robuste å tåler julingen de har fått. Det er jo heller ikke feil at de ser veldig bra ut!

Brillene kommer med en stoffpose til å ha de i når de ikke er i bruk, bruk den!! Som fiskere har vi litt diverse i lommene. Tenger, senekutter, lighter..osv er ikke heldig for brilleglass.

Marius

rapalaproguide.no

Kommentar