Reisebrev fra Spania.

Vi reiste fra kulde og regn i trøndelag, til sol og varme i Fuengireola i Spania. Ingen av oss er skapt for å ligge på en solseng hele dagen, så vi har vært på mange utflukter og spis masse lokal god sjømat. Men i mellom all «kosen» og etter å ha observert store mengder med stor multe i båthavna her, ble det så jeg og michael måtte prøve fiskelykken fra land. Dessverre var det forbudt å fiske i båthavna, men vi prøvde oss fra en molo, der vi så mange lokale sto å fisket. Vi har foreløpig ikke klart å lure multene, men vi har fått noen kvabbe-lignende fisker. 


I dag hadde vi leid oss plass på en fiskebåt og dro ut sammen med 5-6 briter for å bunnmeite litt med akkar som agn. 30 minutter fra havna ankret båten opp i ei blåse og fiske kunne begynne. 


Dessverre var utstyret ombord i båten av det dårlige slaget og mest sannsynlig fra tidlig 80tall. Så det var litt skuffende. Det var enormt med strøm i sjøen og med mange som fisket ombord ble det en del tull. Hjalp heller ikke nevneverdig at guiden ombord var mest interressert i å sitte fremme i baugen å røyke hasj, i stede for å hjelpe de som trengte assistanse 😂 Men jeg og Michael klarte oss fint på egenhånd så vi fikk da i allefall fisket litt. Ble ikke det helt store resultatet, men vi fikk i allefall 3 fisker hver. Michael fikk 3 av samme art og jeg fikk 3 forskjellige arter. Hverken guiden eller skipperen på skuta kunne ett eneste ord Engelsk, så artene er ikke «identifiserte». 


Etter 4 timers fiske var det å sette kursen mot land. Der skulle vi ta med fisken vår til restauranten som lå 3 meter fra båten. Der skulle de lage lunsj av fangsten vår. Fisken ble grillet og servert med salat og stekte poteter. Ett meget bra måltid for å si det mildt.  Nå er vi tilbake på hotellet stappmette! Blir nok ett nytt forsøk etter multe i kveld igjen…


Tight Lines!

Kommentar