Forberedelser til , og årets første abbortur!

Brukte forrige kvelden til å lade den nye Shimano Stradic 2500FB haspelsnella med Sufix Gore 832 braid , low vis green i 0,15mm , perfekt til spinnfiske etter abbor.

Greide ikke sitte lengre enn til i dag å se på snella og den nye stanga Shimano Technium 7’10MH 14-42g som bare skrek etter å bli brukt, så tok en kjapp tur til ett lokalt vann. Vet det ikke er all verdens til action på denne tida av året da det er rundt gytetid for den lokale abboren. Etter 4timer i strålende solskinn og sommerlige temperaturer i lufta , ett scenario som i seg selv gjorde mer enn nok for en kuldestøl norsk sjel hogg det jaggu til. Hadde jigget aktivt både dypt og grunt , sakte og fort men resepten var tydeligvis monoton innsveiving langs en kant på grunt vann, så etter en kort og udramatisk fight lå årets første kilosabbor i den gummierte knuteløse Rapala håven.

Abbor 1060gram | 43cm
Abborgear! Shimano Technium 7’10 MH 14-42g | Shimano Stradic CI4 2500 FB | Sufix Gore 832 Low vis green 0,15 | Sufix Fluorocarbon 0,25 | VMC Jighead m/ Storm Shad

 

Kommentar