DCIM100GOPROG0180540.JPG

Rapala Scatter Rap Husky 13 leverer Stor-ørret på Mjøsa.

I det siste har jeg fått mulighet til å komme meg ut på Mjøsa igjen. Etter jeg fikk tak i Scatter Rap husky 13 har jeg hatt lyst til å teste den på Mjøsa. Derfor har jeg stort sett bare fisket med den i det siste. Det har alt levert flere fine ørreter.

58 cm ørret tatt på SMHL

Ene fisketuren fikk jeg 5 ørreter mellom 55-59 cm og en på 77cm/4.1 kg.  Mest fangst fikk jeg på fargene ROHL og SMHL. Dette er live farger som ser ut som byttefisk. I det siste har jeg fisket fra Snippsandodden og innover i Furnesfjorden

Favoritt Husky Scatter Rapen (ROHL)

Til helgen er det Ørretfestivalen som jeg gleder meg til. Nå vet jeg hva jeg skal ha i vannet under konkurransen. Dette er også starten på Raymarine Cupen 2017.

Kommentar