VMC Singel inline til wobblerfiske

VMC Singel inline har nå endelig kommet på det norske markedet! Den har mange fordeler i forhold til originale treble kroker mener jeg. Ikke minst er den mer skånsom mot fisken , men den kroker også like bra om ikke bedre! Jeg synes også at mange av wobblere jeg har prøvd singel inline på, får en bedre gange. Du vil også merke lengere kast og mindre bunn napp!
VMC 7237 er navnet på kroken, og den kommer i størrelser fra 3/0 – 6 , noe som vil passe de fleste wobbler størrelser. Her er ett par tips til krok størrelser jeg bruker. Eks 1: Rapala BX Minnow 10 cm krok størrelse 1/0    Eks 2: Rapala Shadow Shad krok størrelse 1    Eks 3: Rapala Countdown 7 cm krok størrelse 2

Jeg har brukt Singel inline en stund nå, å har virkelig fått sansen for dem! Så her er det bare å kjøre på folkens 😀

Skitt fiske!

Kommentar