Storm Knock’r Minnow

Storm Knock’r Minnow har blitt en av mine favoritter og er alltid med ut på tur. Storm Knock’r Minnow finnes å få kjøpt i 18cm/67gram og 13cm/46g. Begge størrelsene kan fiskes med lett utstyr og passer likegodt til ei haspelstang som ei multiplikatorstang. Knock’r Minnow er langtkastende og raskt synkende, og kan brukes til fiske etter allslags rovfisk, ikke bare gjedde.. For meg har Storm Knock’r Minnow levert gjedde etter gjedde uansett lokalitet . Det være seg i vannet på skogen , eller på en av våre store innsjøer etter storgjedda.

Den livaktige myke kroppen i Storm® Knock’r Minnow gjør shaden til en ekte byttefisk-imitasjon, mens et skranglekammer lager kraftig attraksjonslyd under vann.

Stor paddle tail «hale» som gir shaden ekte svømmebevegelser.

Den er forøvrig rigget med kraftige VMC® kroker.

Finnes i 2 størrelser og de 5 fargene på bildet over.

http://www.elbe.no/fisk/produkter/storm_wobbler/knockr_minnow/no

Kommentar