Deeper Smart Sonar «Årets må ha»

Deeper Smart Sonar ble jeg først kjent med sommeren 2016 når den kom inn i sortimentet til Normark.

Siden den gang har jeg brukt den sommer, høst og nå i vinter på isen. Deeper`n er nå fast inventar i sekken på tur.

Deeper gjør så du på en enkel måte har med deg ekkolodd uansett hvor du ferdes.

I vinter har jeg som sagt brukt den på isen, både ved meitefiske og klassisk isfiske. Der du før kanskje målte dybde ved stikke og et søkke har du med Deeper mulighet til å lese mer hva som skjer under isen. Du ser dybde, bunnforhold og om det står fisk under hullet.

Ved meitefiske setter jeg ofte ut stengene på morgenen på plasser jeg har lokalisert på forhånd.Enten ved bruk av lokalkunnskap, bilder/kart eller tidligere hull lagret i Deeper appen(på steder jeg har vært tidligere). Når stengene er satt ut begynner jeg lete byttesfisk med Deeperen.

I vinter var jeg og Rolf Magnus ute på et kjent sted for han, stengene ble satt ut i kant der Rolf Magnus hadde fått flere fisker tidligere. Det var veldig rolig fra morgenen av så vi begynte å lete fisk andre steder. Når vi kom ut på 20 meters dyp begynte vi å se bra med byttesfisk på Deeperen. Det var overaskende for oss med tanke på tidligere erfaringer fra vannet. Rolf Magnus flyttet ut 2 av sine stenger til området vi så byttes fisken. Det resulterte i 2 fisker rundt meteren og et solid run vi misset ute der vi så byttes fisken.

Deeper vil hjelpe deg å fange mer fisk og effiktivisere fisket.

For mer info gå inn på deepersonar.com/no og les mer om det jeg mener er «Årets må ha»

I helgen som kommer er det Camp Villmark på Norges Varemesse i Lillestrøm. Der vil Deeper møte med en av sine eksperter på produktet. Vi er også godt representert Fra Rapala ProGuide hvis det er spørsmål. Skulle ikke bli overrasket om det ikke var et messetilbud det ville være verdt å se på!

Har lagt med noen screenshots fra telefon under bruk:

Bilde viser her tidliger hull på kartet, disse blir automatisk lagret i appen når du bruker isfiske modus og Deeperen får kontakt med vann. Du ser også en stor stim med mort som er under hullet.

 

 

 

 

Nesten samme bilde men her ser du isfiske flasheren i stedet for kartet. Flasheren viser fisk hele veien fra 3 meter og ned til bunn.

 

 

 

 

 

Bilde her viser noe jeg trodde var en større fisk som gled inn under agnfisken min. De 2 øverste treffene er svivvelen og agnfisken, det nederste treffet er det jeg trodde var en større fisk. Spenningen er stor når du sitter å ser på skjermen og det glir inn et større ekko. Her var det nok en litt større Abbor som var innom. Fisken jeg meitet med var en forholdsvis stor Mort som jeg håpet Gjedda kunne bli fristet av.

 

 

 

 

Marius

RapalaProguideNorway

 

 

 

 

 

Kommentar