Flyndrefiske

Flyndrefiske er noe jeg synes er veldig morsomt. Jeg setter ofte av litt tid på en fisketur til målrettet fiske etter flyndre. Søndag var en slik dag. Brukte et par timer på dypere vann først på dagen for og sikre middagen. Det gikk forholdsvis greit med et par torsker og noen seier. Som vanlig brukte jeg vmc 7381 circle agnet med makrell.

Så gikk turen til grunnere vann på jakt etter flyndre. Jeg liker og bruke lyse attraktorer på slepet når jeg fisker etter flyndre. Gjerne hvite perler da dette bryter godt mot underlaget flyndrene befinner seg på. Dobbeltslep og glidebom pleier og gjøre susen.

Som agn bruker jeg stort sett makrell eller kokt reke. På et slikt slep får man gjerne mange forskjellige arter noe som gjør dette fisket ekstra morsomt. Knurr,torsk,hvitting og sypike er vanlige innslag i området jeg fisker flyndre så det biter stort sett hele tiden. 

En følsom stang er viktig når man driver med denne type fiske. Beastmaster Boat Quiver er perfekt med den myke og følsomme tuppen.

Våren er her så kom dere ut og nyt den!

Kommentar