Tips til optimal wobbler gange!

Her kommer et lite tips om hvordan man får wobbleren til å gå så godt som mulig. 

Mange swiwler og lignende er ikke særlig godt egnet til bruk når man skal fiske med wobblere. Noen ødelegger mye av gangen pga att hempen ikke er symmetrisk. Under ser man en swiwel som er lite egnet for wobbler fiske.
Det er viktig å tenke på at for å få wobbleren til å gå så godt som den er tenkt, må den gå fritt. Man har i hovedsak to gode alternativer for dette formålet. Enten kan man velge VMC sine wobbler hemper (VMC duolock snap) eller Rapalaknuten. Når man bruker et av disse alternativene, så fjerner man splittringen som sitter på de fleste Rapala wobblerne når du kjøper dem.

Selv bruker jeg i 90% av tilfellene VMC sine wobbler hemper. Mye pga at jeg liker å variere hva jeg fisker med, noe som gjør det enkelt og raskt og bytte wobblere, og jeg synes disse fungerer utmerket. De kommer i 12 stk pr pakke og i 4 størrelser!

Kommentar