Shimano Beast Master Boat Quiver


Jeg har hatt gleden av og fiske mye med den nye Beast Master Boat Quiver den siste tiden. Den har vært testet under mange forskjellige typer fiske og har virkelig innfridd forventningene mine. I utgangspunktet tenkte jeg at denne egnet seg best til små fisker og artsfiske. Med den myke tuppen er det lett og kjenne selv di minste fiskene når dem biter. Men stangen imponerte meg like mye når jeg satte på den stiveste tuppen, kom til litt dypere vann og tyngre fiske. Med 200-250gr søkke er det ikke noe problem og fiske på 100 meter vann. Man får satt et fint tillslag og det å kjøre fisk med litt størelse på er bare en nytelse. Shimano Beast Master Boat Quiver er i utgangspunktet lagd for haspel sneller men fungerer like fint med en liten multiplikatorsnelle. 

Med en vekt på 232g er dette en veldig lett kombo og fiske med


Et lite tips til agnfiske på dypere vann er sirkel krok. Med en mykere stang setter man mykere tillslag og da er sirkelkroker som vmc 7381 circle helt perfekte. Sirkelkroker fungerer best når man setter litt mykere tillslag og ikke harde napp som man gjerne gjør med j kroker. Skal du unne deg en ny stang i år burde denne stå høyt på ønskelisten din.

Kommentar