Test av ny myskha!

Jeg fikk ta i ett par av de nye myrskhaen som har kommet i Normark sortimentet, så jeg og guttongen stakk til fjells for å prøve lykken. På fjellet var det 16 minus grader så fiske ble litt komplisert. Men fikk testet den ene av myskaene i rød/sort og fikk lurt inn ei pen røye i hullet som tok uten å nøle. Når fisken var kommet opp på isen og fotografert slapp jeg ned myskhaen igjen og en ny fisk tok på nedslippett, denne fisken fikk jeg ikke sett men den kjentes tyngre ut! Men sånn er det vel med all fisk man mister :) Det ble så mye ising i hullet at det ble håpløst å fiske. Så vi vendte nesen hjemover. 

Vert å nevne er att nå i helgen som var, var hele familien på fiskekonkurranse i regi a Trondheim jeger&fisk. Min kone fikk låne myskhastikken med «go myshkan» noe som resulterte i at hun fikk 5 fisk og ble beste dame på isen samt 8 plass individuelt…. Jeg fikk 2 små og guttongen fikk en liten. Så denne myskhaen eller mickrobalansen i den rød/sorte fargen fungerte utmerket godt både til mitt røyefiske og min kones 5 ørretter. 

Her ser man myshkaen og fargen på den. 


Her ser man kvaliteten på fjellrøya, dette er kanon god mat!


Flotte forhold på fjellet nå, så ut å fisk :)

Tight Lines

Kommentar