Scatter Rap Husky 13 – The Return of the king!!

Endelig er tid for å presentere nye Scatter Rap Husky 13 for det norske markedet. En wobbler som har gitt og vil gi oss mange fantastiske fangster.

tekst: Stein Ivar Iversen
The Return of the King. Husky er tilbake og med Scatter Lip™. Husky er en legendarisk balsawobbler fra Rapala som ble utviklet for å kunne kaste lenger enn Original. I tillegg er den en legende i alle trolling-miljø. Med et meget bredt fargeutvalg kommer denne til å bli det heteste på trolling-fronten de neste årene. Dorging etter ørret, sjøørret, laks og annen rovfisk er der den flytende Scatter Rap® Husky 13 kommer til sin fulle rett, og vi har også gode resultater ved kasting fra land. Med kraftigere kropp enn Original, 13cm lengde og ikke minst med Scatter Lip™ som gjør de berømte, unnvikende utslagene, er dette en imitasjon som fisken ikke klarer å la være å angripe. Sjekk ut alle de flotte attraksjonsfargene.

SCRH13_BSH
farge: BSH
SCRH13_ELJS
farge: ELJS
SCRH13_FFCH
farge: FFCH
SCRH13_FFGR
tekst: FFGR
SCRH13_GYOS
farge: GYOS
SCRH13_HFCGR
farge: HFCGR
farge: HFGFR
SCRH13_HFSBR
farge: HFSBR
SCRH13_P
farge: P
SCRH13_PEHL
farge: PEHL
SCRH13_ROHL
farge: ROHL
SCRH13_RYGS
farge: RYGS
SCRH13_S
farge: S
SCRH13_SMHL
farge: SMHL
SCRH13_SSH
farge: SSH
SCRH13_WRBS
farge: WRBS
SCRH13_YSH
farge: YSH

Kommentar