Shimano Technium

Shimano Technium en ny stangserie for 2017.

De nye Technium modellene er en stangserie med raske, lette og følsomme stenger fra Shimano.

Stengene er laget i Shimano XT200 karbon. Ringer i Fuji KR Alconite og Fuji VSS snellefeste. Dette gjør stengene veldig lette og smidige. Shimano har også valgt en blå farge og finish som jeg virkelig liker.

Jeg var så heldig og fikk teste en av stengene når jeg var i Rotterdam under Gunki Iron Tournament. Samme med en Stradic CI4+ ble det en kombo som jeg kommer til å fiske mye med i år.

img_6386.jpg

På Villmarksbutikken sitt V.I.P/Nyhetsmesse 16.02.2017 vil jeg ha med noen stenger og vise frem. I tillegg til noen andre nyheter fra Shimano og Rapala. Kom innom for en fiskeprat og for å se på spennende nyheter for 2017.

M

Kommentar