Test av Storm 360 GT Searchbaite til elvefiske!

Har fått testet Storm 360 GT Searchbaite noen turer etter elve ørret. Jeg må si jeg var veldig spent på dette, da dette er ett ganske forskjellig agn, iforhold til de mer tradisjonelle wobblerne jeg pleier å bruke.

Det første jeg gjorde når jeg kom til elva, var å vippe den ut i, bare for å se hvordan den oppførte seg i vannet. Den hadde en vanvittig fin og livlig gange! Fin bevegelse på tailen og en veldig tydlig rullende bevegelse på kroppen!                  Da var det bare å kaste ut, å ikke mange kastene etter så satt den første brunørreten! Jeg var solgt!

Hadde utrolig mange kontakter og klarte å kroke noen fine vinter ørreter på den! Uten tvil ett agn jeg kommer til å gi mye tid utover våren og sommeren!                    Storm 360 GT Searchbaite kommer i ulike størrelser og mange fine farger. Den er langt kastende og kan fiskes på dype sjøer like godt som i grunne elver! I tillegg til fin gange og spennende farger, så har den skrangle kuler i hodet på jiggen. Dette er ett bare MÅ HA agn 😉 Gleder meg til å følge med på fangster som kommer til å bli tatt på denne utover!                                                           Skitt fiske folkens 😄

Kommentar