Ny fin fisk…

Etter forrige helgs suksess ble det igjen planlagt en meite tur denne helgen. Morten var heltent på ny tur, avtalen var å møte han kl 06.00 for å reise videre. Ingen av oss er vel kjent for å være A-mennesker så det ble vel ikke utvekslet mange ordene i bilen på vei sørover. Vel fremme på plassen og møte med den kalde høst luften gjorde så kroppen igjen virket. Vi fikk ut stengene, fyrt opp bålet og satt oss godt til rette i stolene for å vente.

Plassen vi fisker på har vist seg å kun levere fisk på morgenen, slik ble det denne dagen også.

Har et run tidlig på den ene stangen min, fisken får jeg kjent gjøre to rist på hodet før den slipper agnet. Det går en time før det igjen runner på en av mine stenger. Runnet virker veldig bra og i tilslaget ser det ut til å være en bedre fisk. Fisken kjennes fin ut i de 30 sekundene jeg får kjenne på den, den ville heller ikke være med inn. Det eneste som kommer opp med tacklet er en gjeddetann. Så er det Morten sin tur til å få kjenne på fisk, han får inn en tjukk men kort gjedde vi setter raskt tilbake uten å ta bilder.

Nå har det vært bra aktivitet på morningen som det ofte er her. Klokken passerer 10 og vi diskuterer om vi skal prøve en ny plass da vi ikke får fisk her etter det tidspunktet. Med et varmt bål foran oss så blir den avgjørelsen ganske tung. Vi sitter å ser bålet brenne ut for å gjøre forflytningen litt enklere.

I det flammene blir til glør begynner napp varsleren min å gi lyd fra seg. Et kort men konsist run før tilslaget igjen ser ut til å vise fin fisk. Denne gangen ble den med helt opp for en liten foto seanse før den fikk svømme videre.

dsc00553

Morten har en utrolig evne til å huske gjedde tegninger, det ble raskt konstatert at dette var en fisk han ikke hadde sett her tidligere.

Nå var vi enige om at vi var på overtid på denne plassen. Pakket sammen utstyret for å teste ut en ny plass.

Mer skjedde det ikke denne dagen. Reiste hjem i det mørket kom sigende godt fornøyde med helgen.

Igjen takk for turen Morten!!

 

http://www.elbe.no/fisk/produkter/deeper_ekkolodd/no

facebook.com/RapalaProguideNorway/

Kommentar