Kveldsfiske.

Det har vært litt lite fisking i det siste, men i går gikk turen ut på fjorden for å se om lysingen var hjemme. Flo/fjære var ikke helt rett så vi hadde til tider alt for mye drift. Min erfaring er at lysingen ikke vill ta om driftet er for kraftig. Kort fortalt ble det ingen lysing på oss, vi var borti flere men de var så forsiktige og var umulige å kroke. Ett enkelt lysingslep med to stk VMC 3x trebler. 

Jeg fikk endelig luftet min nye stang og snelle. Shimano Antares BX Braid Boat 20/30lbs stang og ei Shimano Talica 12 2speed. Dette er en fantastisk kombo til middels tungt havfiske. Stangen har en meget følsom tupp samtidig med at stanga har godt med «rygg». 

Kompis «Laffen» mistet en meget anstendig fisk som vi aldri fikk sett. Selv fikk jeg en relativt grei hågjel. Alt i alt en fin tur på fjorden selv om lysingen uteble denne gangen. 

Tight Lines!

Kommentar