Deeper Smart Sonar

Har i det siste testet Deeper Smart Sonar. Et nytt produkt i Normarks sortiment.

Deeper er en portabel sonar som gjør smarttelefonen eller tabletten din om til et ekkolodd ved hjelp av en app.

Med forskjellige festepunkter på deeperen kan du bruke den fra land ved å kaste den ut eller bak båt som et mer konvensjonelt ekkolodd. Modellen jeg har testet er Pro+ modellen. Den har også innebygget GPS i selve enheten som gjør det mulig å lage egne batymetriske kart. Dette skjer automatisk i appen. Dette har gjort at deeperen er med meg på all slags fiske. Fisker jeg tørt på vakende fisk ifra bellyboat har jeg lite behov for ekkolodd men deeperen er med uansett. Fordelen er da at jeg får logget dybder når jeg allikevel er ute å padler. På den måten får jeg et detaljert dybdekart som kan være verdifullt ved annet fiske.

Her ser du et screenshot av telefonen min som viser dybdekartet laget i realtime.  
Appen er utrolig enkel å bruke og har innbygget nyttige funksjoner som feks været, som har vist seg veldig nøyaktig.


Mer info om produktet finner du på elbe.no.

 

Kommentar