En liten kveldstur

  

  Ble en liten kveldstur i Drøbak fredag kveld. Var så heldig og få besøk av Cato i båten. Jeg hadde gitt sei garanti på denne turen så jeg hadde presset på meg. Det gikk heldigvis ikke lange tiden før garantien var innfridd. På første driftet nappet det på likt hos begge. Begge fikk hver sin sei dobbel med største fisk på ca 3kg. Etter dette nappet det jevnt og trutt hele kvelden og det ble en del kilo på oss totalt. Som vanlig ble fisken tatt på agn. Jeg liker og bruke et ganske langt tackle med god avstand mellom opphengerne for og dekke mere vann. Seien beveger seg ofte i vannlaget og det kan derfor være en fordel og lete litt i forskjellige høyder. Som nevnt tidligere så er kveldsfisket etter sei ganske bra om sommeren i Oslofjorden. Så hvis du sitter en kveld og lurer på om du skal ta deg en tur eller ikke så burde valget være ganske enkelt…. Kom deg ut og fisk!

 

Kommentar