Endelig var det min tur…

Etter å ha prøvd etter kanadarøye i flere år uten å lykkes var det endelig min tur. Kompis Kjell og Andreas var de første til å knekke koden og forhåpningene om å selv få fisken steg betraktelig. Så reiste Kompis Anders opp med skuta si. Han og Vilhelm hadde ett kanonfiske med ny Norgesrekord. Jeg fikk en dag pause i lakseroingen i Namsen og var ikke vanskelig å be når Anders spurte om jeg ville bli med på ny tur :) Vi reiste oppover til ett vannvittig uvær med 1,5meter bølger og 12-14 s/meter med vind, men vi fikk ut båten. Store deler av dagen lå vi i le bak noen holmer. Men det løyet litt utpå kvelden og vi fikk endelig fisket skikkelig. For å gjøre en historie kort lar jeg bildene tale for seg :) Min røye veide 8,5kg og tok på en Scatter Rap Tail Dancer i fargen FT. Røyene til Anders veide 4 og 6 kg. Tusen Takk Anders Hammer for kyndig guiding og selskap :) Art nr 110 i boks!

Kommentar