Litt action!

Det går litt i rykk og napp i år. Ene øyeblikket har man 5-10 gjedder i båten på ei økt, mens i det andre øyeblikket har man gått 2 dager uten så mye som ett hugg. Førlek, lek og etterleksfiske er og blir vrient i området jeg fisker. Nå har det heldigvis begynt å løsne med flere gjedder oppunder meteren hver tur siste uka. Snart vil vi se 100cm+ gjedder i båten. Det er bare og gnu på!  Fisket nå foregår på grunna og det fiskes mest med jerk og shallowrigget gummi.

 

Storm Knock'r Minnow i farge perch er en killer!!
Storm Knock’r Minnow i farge perch er en killer!!

Resultatet så langt i år er også veldig påvirket av en satsing i ett «nytt» vann for året.. Noe som har resultert i mye tid til leting, utprøving og mest feiling. Gjedde har det blitt , men ingen over den magiske meteren til nå. Har ikke helt gitt det opp da man så gjerne skulle lyktes med å få ei bra spinnfiske gjedde eller tre der!

 

 

 

 

 

Kommentar