Dagen den store glapp…

Fridag og lite vind betyr fiske, så i dag ble båten sjøsatt for første gang i år. Planen var trolling etter sjøørret. Det gikk ikke lenge før første fisk satt på en Shadow Rap. Etter at første sjøørretten var i båten, ble vi omringet av niser og fisken ville ikke bite lengre. Michael fikk en lyr på en Scatter Rap før vi ga oss med dorgingen. Vi dro en kjapp tur i land og hentet utstyr for å fiske flatfisk, men fisken var ikke i bettet i dag. På vei mot land igjen bestemte vi oss for å trolle litt før vi tok opp båten. Vi fikk kjapt ett par torsk før det hogg voldsomt på samme Shadow Rap som tidligere på dagen gav oss sjøørreten. Denne gangen var det en fisk av helt annet kaliber! Et langt og tungt utras som tok mye sene av snella. Tilslutt kjente jeg fisken gikk rundt en stein og sena røyk ? Vil tro at det mest sannsynlig var ei kveite eller en diger Sjøørret. To be continued :)

Kommentar