Nytt team på plass

Først og fremst vil vi takke alle som har vist sin interesse og sendt oss en søknad om å bli en del av Rapala ProGuide. Det har vært mange søkere, og utvelgelsesprosessen har vært både lang og tidkrevende med så mange bra kandidater.

Det er en glede å kunne presentere de fire nye tilskuddene til Rapala ProGuide Norge:

Bli bedre kjent med de nye proguidene her:
Kjell Christian Rambech
Terje Spjelkavik
Thomas Monsen
Jarle Reitan

Rapala Proguide Norge består nå av et team på 11 personer spredt rundt i landet. Vi har både ørretfiskere, havfiskere, predatorfiskere, laksefiskere, sjøørretfiskere og artsfiskere. Vi er godt dekket innen det meste av sportsfiske i Norge.

Formålet og grunnverdiene til Rapala ProGuide er å kunne hjelpe til med å bedre fiskeopplevelsen til både nybegynnere, erfarende og eksperter. Vi vil tipse om hvilket utstyr som kan passe i forskjellige fiskesituasjoner og hvordan det kan hjelpe deg til større og bedre fangster. Vi vil også skrive turrapporter, testrapporter og annet vi fiskegale er glad i lese om. I år skal vi også lage mye film, så følg med.

Vi er opptatt av å rekruttere og framstå som gode ambassadører for sportsfiske. Ser du noen av oss ute på tur så ta kontakt for en hyggelig fiskeprat :)

Tight lines!

//Anders

Kommentar