Nyhet 2016 – Max Rap Long Range Minnow

Rapala Max Rap Long Range er utviklet spesielt med tanke på fiske der man trenger lange kast, for eksempel under kystfiske og fiske i store innsjøer.

Max Rap Long Rang har et spesialutviklet aerodynamisk design og det patenterte innvendige Max Cast systemet gjør dette til den mest langtkastende wobbleren fra Rapala noensinne. Lav motstand under innsveiving gjør den også perfekt til fiske der agnet trenger stor fart, som til sjøørret, ørret, sei og lyr. Wobbleren har en rullende aksjon som sammen med den innvendige holografiske folien og skjellmønsteret på utsiden lokker fisk på lange avstander. Max Rap Long Rang er svært følsom for bevegelser i stangtuppen, så små rykk under innsveiving gjør den enda mer uimotståelig for rovfisk. Synker sakte så legg også inn noen spinnstopp som kan trigge hugget på dager da fisken følger etter uten å ta. Rapala Max Rap Long Range er 12cm lang og veier 20g. Leveres med høykvalitets kroker fra VMC.

Max Rap Long Rang blir tilgjengelig følgene farger:

FANC
FANC
FBSRD
FBSRD
FPCO
FPCO
FPSRD
FPSRD
FRST
FRST
FS
FS

 

Kommentar