Mudder og sjøørret på Max Rap

Som alle sjøørretfiskere vet kan jakten på sølv være litt vrient. Denne turen gikk til Kråkerøy utenfor Fredrikstad og ble litt mer utfordrende grunnet ekstrem fjære! Båten ligger inne i en mudderbukt  og den var blitt totalt blottlagt for vann. Fikk ikke satt ut båten før utpå dagen og gikk glipp av morgenøkten.

Etter noe som virket som en evighet kom endelig floa og vi fikk staket oss ut av mudderet.

Vi satt kursen mot Hvaler, og med to wobblere dansende bak båten steg humøret. Etter 15 minutter biter det, og en ikke så stor men ganske velfødd sjøørret kan settes pent ut igjen. Vi stopper ved noen spennende skjær og prøver å kaste litt uten hell, helt til siste kastet og wobbleren er 30cm fra stangtuppen. En fin ørret tar Maxrap’en med dødsforakt!

IMG_1690

IMG_0749

Kommentar