SAMSUNG CSC

Maifiske etter gjedde

Maifiske etter gjedde

Etter en lang vår med mye sjøørretfiske skulle det være deilig å prøve noe annet igjen. Vi tok turen til Steinsfjorden rett etter gytetiden og satt fokuset på Rapala BX Swimmer og et par vareprøver på neste års nyheter fra Storm.

Sammen med Anders Bergesen og lillebror begynte vi å fiske fra nitiden og holdt på til rundt middagstider. Til å begynne med var det knallsol og relativt varmt men rundt kl. 11 kom vinden og regnet. Det beit jevnt gjennom hele dagen og resultatet ble 12 gjedder på mellom 2 og 5kg.

bx

Rapala BX Swimmer er en fantastisk wobbler som er leddet og produsert i en kombinasjon av balsatre og copolymerplast. Det gjør wobbleren veldig slitesterk samtidig det gir en effektiv og lokkende gange. Dessuten kan man selv variere dybden da den kommer i slow sink. I vårt tilfelle hadde vi best hell med fargen FT denne dagen.

SAMSUNG CSC
Gjedde tatt på Rapala BX swimmer FT

Foruten BX Swimmer fungerte neste års nyheter fra Storm veldig bra. Dagens høydepunkt var Anders sin fisk på ca. 5kg som tok en jigg rett ved båten da vi lå tett innpå sivkanten. Vi alle fikk med gjeddas angrep visuelt og den jiggen ville den ha for å si det sånn.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kommentar